У Великому Кучурові будується російський монастир

Посеред земель Великокучурівської об’єднаої територіальної громади зводять великий монастир Російської православної церкви.

Під будівництво виділено шмат доброї української землі, на якій міг би родити хліб, а буде «опіум» отруйний, російський.

Будівництвом монастиря опікуються двоє громадян Росії. Один з них приїхав з Оренбурга.

Голова ОТГ каже, що йому не відомо хто,коли і за яку ціну продав українську землю московським попам. Напевне, обманює. Бо навіщо нам такий голова, котрий ніц не знає, що коється у громаді?!

Нагадуємо, що саме цей голова відмовив кілька разів воїнам АТО і не надав їм там землі.  Натомість дають російським загарбникам.

Будьмо уважні!

peredplata

4 thoughts on “У Великому Кучурові будується російський монастир

  1. Редактори статі Олені!Не нагнітайте людей!
    Бог один не забувайте!Строіться храм і слава Богу!А хліб і так не хто садити не буде так як краще купля,так як Чернівецька область є областю бариг (купи продай)

  2. Я все своє життя ходила цією дорогою до своєі бабусі і бачила там не поле засіяне а мусорне звалище.Ці люди все своіми силами вивозили і зробили таку красу.Будьте людьми і припеніть наговарювати. Скільки земель незасієного в нашій державі а вам лиш би змішувати віру і політику

  3. Хлопці стримують на сході орду а в цей час сволота торгує землею з тією ж ордою. Нема меж цинізму. У МОСКОВІЇ БОГА НЕМА!!! Той хто прикривається іменем Бога несе в Україну війну. Лише дурень та ворог може казати “какая разніца” який і чий храм. ЛЮДИ! ЗАХИСТІТЬ СВОЮ ЗЕМЛЮ ВІД ЦІЄЇ ПОГАНІ ІНАКШЕ І ДО ВАС ПРИЙДЕ БІДА і потім не кажіть що ви цього не знали.

Comments are closed.