Маєток російського попа Онуфрія у Чернівцях раніше належав покійному есдеку Плужнікову

Зараз у всіх ЗМІ України мусують інформацію про величні палаци попа Онуфрія, митрополита Російської православної церкви. Він родом з села Коритне Вижницького району Чернівецької області. Але той маєток знаходиться на околиці міста Чернівці по вулиці Ромоданівській. Це район дачних ділянок, який називають «Садки».

Проїзд до палаців Онуфрія проходить через ліс від Кемпінгу, попри монастир на Горечій. Ця дорога закрита для віруючих та атеїстів. Колись нею їхав Плужніков з родини комуністів (поки його не отруїли такі ж комуністи, як він). Тепер їздить піп Онуфрій. Окрім того, на території є вертолітний майданчик, куди ангели час від часу приземляють блаженнійшого Онуфрія. А там попа московського передають к руки чортам.

У таємному палаці попа є великий водяний комплекс з басейном та корти для тенісу. Є там також сауна, спортзал, тронний зал та винний льох.

Охороняють це все добро дебелі люди з собаками.

Маєток Онуфрію перейшов після того, як отруїли його власника Ігоря Плужнікова.

Розкіш, у якій живе нібито аскет Онуфрій в одну мить зняла з нього весь фальшивий аскетизм, скромність і побожність. Він любить розкішів і багатства.

Добратися до маєтку можна таким чином: їхати тролейбусом № 4 до кінцевої зупинки. Потім пройти до монастиря. А далі треба буде йти лісом. Бо дорога закрита для простих смертних. Вийдете на берег Прута і там, де великий стенд про те, що ПМК-76 (керівник Василь Каглянчук) проводить берегоукріплення, а насправді вивозить гравій з русла ріки. Тож повернете вліво і вийдете прямо до тильної стіни резиденції Онуфрія. Її можна перелізти, або обійти знову ж вліво. Бо там ще ведуться якісь будівельні роботи. Далі є незакінчений дерев’яний будиночок, екскаватор і маленька капличка. Стіна ще не побудована. Тому можна зайти у двір резиденції.

Є й інша дорога. Сідаєте на автобус № 10А. Їдете до кінцевої зупинки. Далі метрів 400-500 йдете по вулиці Ромоданівській і виходите до парадних воріт з великими хрестами. З боку є маленька капличка. Будьте обережні: за воротами злі пси та агресивна охорона і блаженнійший аскет Онуфрій. Можуть покусати.

Є ще один шлях до резиденції. Про нього навіть Онуфрій не знає. Але я готовий його показати тільки бійцям «Правого сектору», УНСО, «Азова», «Айдару», «Карпатської Січі» та іншим, котрі вийшли живими з боїв на Донбасі, де на них щодня падали міни і «Гради» освячені блаженнійшим Онуфрієм та їх атакувало православне військо Росії, яке Онуфрій благословляв на боротьбу з Українським народом.

Петро Кобевко

peredplata

1 thought on “Маєток російського попа Онуфрія у Чернівцях раніше належав покійному есдеку Плужнікову

  1. кобевко.хуже тебе чортив НЕМ А

    КОБЕВКО .ХУЖЕ ТЕБЕ ЧОРТИВ НЕМА.

Comments are closed.