Що чекає на Україну в 2019-му: карпатський мольфар, який передбачив війну, зробив сенсаційне пророцтво

Із початком військової агресії Путіна на Сході України, анексії Криму та тотального зубожіння українців усе більше людей звертаються до надприродніх сил, аби хоч одним оком зазирнути у таємниці майбутнього та відшувати там хоч якісь обнадійливі знаки.

Днями українські ЗМІ оприлюднили іще одне пророцтво, яке стосується майбутнього України найближчим часом.

Відомий мольфар Орест Стафійчук розповів українцям, чого варто очікувати від подій на Донбасі, що буде з Кримом та які події найближчого майбутнього змусять людей переосмислити багато знакових подій власного життя.

“На Україну очікують грандіозні події: півострів Крим повернеться до складу української держави, а на окупованих частинах Донецької та Луганської областей запанує мир”, – розповідає провидець.

Донбас

Донбас

“Для України ці роки принесуть хороші зміни. Україна йде вперед. І Крим повернеться до її складу. Все буде добре, адже ми є хорошою нацією, працьовитою. Добрі сили – на нашому боці”, – додає мольфар.

Але, за його словами, Крим в складі України пробуде недовго.

“Після повернення до складу України Крим через деякий час знову відійде, але вже іншій державі, не Росії”, – сказав Стафійчук, не уточнивши, про яку саме державу йдеться.

Крим

Крим

Згідно з його прогнозами, до кінця 2019 року закінчаться бойові дії на Донбасі.

Війна на Донбасі

Війна на Донбасі
Нагадаємо,  великий провісник Мішель Нострадамус до цих пір користується авторитетом, адже багато хто з його видінь збулися і продовжують здійснюватися по сьогоднішній день.

Нострадамус

Нострадамус

Експертам вдалося перевести і розшифрувати пророцтво Нострадамуса на 2018 і 2019 року. Початок масштабного світового конфлікту почнеться, за його записами, саме в цей час.

Масштабний конфлікт переросте у світову війну, яка триватиме майже 25 років. При цьому вогнище конфлікту, найімовірніше, з’явиться у Франції.

Як писав раніше Знай.ua,  болгарська провидиця Ванга була незрячою, але не дивлячись на свою сліпоту вона бачила майбутнє всього світу.

Незважаючи на те, що жила провидця багато років тому, бачила вона через століття і часто пророкувала ті події, які відбуваються зараз з нами. Сьогодні ми живемо в час стрімких змін, коли неможливо передбачити майбутні зміни, але їй це дійсно вдалося.

 

peredplata