Рятувальники Буковини відбуксирували 18 автомобілів і карету швидкої

18 грудня  на території Чернівецької області продовжували спостерігатись опади у вигляді снігу, що ускладнювало проїзд на окремих ділянках доріг. Для надання допомоги водіям автомобілів, котрі через опади не могли самостійно продовжити рух, було залучено пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС.

Так, уранці на автодорозі м. Хотин – с. Мамалига в межах села Данківці Хотинського району не впорався з керуванням водій вантажівки. У результаті автомобіль з’їхав з дороги і собою повністю перегородив рух транспорту. Разом із ним на цій ділянці автошляху у сніговому заметі застрягли ще 2 вантажних автомобілі. Працівники Служби порятунку відбуксирували транспортні засоби, після чого рух транспорту було відновлено.

У місті Заставна до рятувальників звернувся водій вантажного автомобіля, котрий застряг на ділянці дороги на вул. Незалежності. На місце події прибули рятувальники 5 державної пожежно-рятувальної частини м. Заставни, котрі надали необхідну допомогу водієві та відбуксирували транспортний засіб.

Двічі впродовж дня рятувальники 1 державної пожежно-рятувальної частини м. Чернівців витягали із заметів автомобілі, котрі застрягли в обласному центрі. Так, на вул. Глиницькій фахівці Служби порятунку відбуксирували карету швидкої допомоги, лікарі якої поверталися з виклику від пацієнта та допомогли водіям  2 легкових автомобілів на вул. Заставнянській.

Окрім цього, 10 вантажних автомобілів було відбуксировано на автодорозі сполученням с. Валя Кузьмина – с. Тарашани Глибоцького району та 2 вантажівки у межах села Магала Новоселицького району.

 

Інформує прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata