Буковинські поліцейські знайшли зниклу дівчинку

Малолітню жительку Кельменеччини знайшли у Чернівцях. Встановити місцезнаходження дитини допомогла інформація від небайдужих громадян. Про це інформує Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.
4 березня близько 9:00 на спецлінію «102» надійшло повідомлення від буковинки про те, що її 13-річна донька пішла о 7 ранку з дому та не повернулась. На місце події одразу направили СОГ Кельменецького ВП. На пошуки дівчини орієнтовано наряди Кельменецького ВП та сусідніх відділів та відділень поліції. Правоохоронці розмістили оголошення про зникнення дитини на чернівецькому веб-сайті поліції та у соціальних мережах. Інформацію про перебування дівчини на автовокзалі поліцейським повідомили небайдужі громадяни, які бачили публікацію про розшук в одній із соціальних мереж. Дитину знайшов працівник управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області на автостанції у місті Чернівці.
Дівчину повернули батькам. Будь-які протиправні дії до неповнолітньої не вчинялись.
Поліція Буковини висловлює подяку усім, хто долучився до розшуку дитини! Адже чим активніше Ви пощирюєте інформацію про зникнення людини, тим більше шансів її знайти!

peredplata