Трагедія на Буковині: через спалювання сухої трави загинула літня жінка

Трагічний випадок стався у с. Кліводин Кіцманського району 4 березня. Місцева мешканка, 1941 р.н., здійснювала прибирання території свого домогосподарства. Опісля вирішила запалити зібране сміття на власному городі. Внаслідок поривів вітру, вогонь перекинувся на пенсіонерку. Оскільки пожежа сухої трави та сміття самоліквідувалася, пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися. Тіло загиблої наступного дня виявили сусіди, про що одразу повідомили правоохоронців та рятувальників. На цей момент тіло загиблої направлено на судово-медичну експертизу у м. Кіцмань для встановлення остаточних причин смерті. Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Внаслідок необережного поводження з вогнем невстановленої особи у м. Чернівці на вул. Зоряній 5 березня вранці виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Вогонь охопив площу 3 га. На ліквідацію цієї ситуації було направлено вогнеборців 3 державної пожежно-рятувальної частини обласного центру. Рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу у тих межах, в яких застали на момент прибуття на місце події.

Ще 2 пожежі протягом вівторка мали місце у с. Данківці Хотинського району, де горіла господарська будівля, та у с. Коболчин Сокирянського району, де пожежа виникла у літній кухні. Завдяки швидкому реагування та професійним діям пожежно-рятувальних підрозділів вдалося врятувати від вогню 3 будівлі.

 

 

peredplata