Що стало причиною вибуху в житловому будинку в Чернівцях? – розбиратимуться експерти «Стосується кожного»

У середу, 13 березня, о 18:00 на «Інтері» у випуску соціального ток-шоу «Стосується кожного» під назвою «Небезпечна самотність» йтиметься про вибух, який зруйнував частину житлового будинку в Чернівцях, відправив на лікарняне ліжко чотирьох людей і пошкодив кілька припаркованих неподалік автомобілів. За попередньою версією, він стався через витік газу, але мешканці звинувачують в події 41-річну сусідку Марію Ганжу. Про це інформує прес-служба телеканалу “Інтер”.

Жінка була в добрих стосунках з сусідами. Але трагічна подія докорінно змінило її життя і в кінцевому результаті призвело до розладу психіки. За словами сусідів, Марія неодноразово влаштовувала аварії в під’їзді: заливала мешканців, підпалювала тамбур і завалювала сміттям поверх … У цей вечір сусіди Марії Ганжі приїдуть в студію «Стосується кожного», щоб попросити про допомогу. На їхню думку, жінка за станом здоров’я не може і не повинна жити одна.

Журналістам програми вдалося поспілкуватися з Марією Ганжою. Що вона розповіла про події того дня? Чому жінка живе одна? Що з її здоров’ям? І чому за багато років вона так і не змогла знайти спільну мову з сусідами?

У ситуації, яка може торкнутися кожного, допоможуть розібратися експерти ток-шоу: глава Об’єднання батьків-одинаків Олександр Мазур, психіатр Олександр Іванов, психолог Лілія Король, адвокат Ольга Драчевская, актриса Тамара Морозова і телеведуча Тетяна Цимбал.

Що насправді сталося в Чернівцях? Дивіться сьогодні о 18:00 на «Інтері» випуск соціального ток-шоу «Стосується кожного» під назвою «Небезпечна самотність».

peredplata