У Чернівцях по вулиці Руській потруїли собак. Поліція з’ясовує обставини

Вчора мешканці вулиці Руської  виявили декілька трупів собак. Одну вдалося врятувати, а 4 – мертві. Тіла собак знайдено біля  будинків 219, 229б, 235. Про це повідомив Василь Виноградов.

Не зрозуміло кому і чим завадили ці невинні істоти.

Про цей інцидент повідомили поліцію.

За інформацією Чернівецького відділу поліції ГУНП до поліції у неділю, 14-го квітня надійшло два повідомлення. Одне стосувалося знущання над твариною, інше – отруєння собак.

Зокрема, до  надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік знущається над собакою. За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські опитали 52-річного чоловіка, на якого вказала заявниця, а також осіб, які могли бути свідками та очевидцями події. Видимих тілесних ушкоджень у собаки не виявлено.

Крім цього, черговою частиною Чернівецького відділу поліції зареєстровано повідомлення про масове отруєння собак. Зі слів жителів вулиці Руської, вони помітили декілька випадків смерті тварин за невідомих обставин. За вказаною адресою слідчо-оперативна група виявила тіла двох мертвих собак.

Наразі поліцейські встановлюють обставини вказаних подій.

Поліція нагадує, що жорстоке поводження з тваринами є кримінальним правопорушенням. За такі протиправні дії винним особам загрожує до 8 років позбавлення волі.

peredplata