Антикорупційні заходи на Буковині тривають

Учора в селищі міського типу Кельменці Чернівецької області, спільною міжвідомчою групою у складі співробітників внутрішньої та власної безпеки по Чернівецькому прикордонному загону УВВБ «Захід»,  ВБКОЗ УСБУ в Чернівецькій області, Територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницький, під процесуальним керівництвом прокуратури Чернівецької області, в рамках реалізації матеріалів кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за ч.3 ст. 368 ККУ, затримано інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби «Кельменці» Чернівецького прикордонного загону.

 Він отримав від громадянина України неправомірну вигоду у розмірі 1200 доларів США за сприяння у переміщенні через державний кордон поза пунктами пропуску товарів народного споживання. Зараз тривають першочергові слідчі дії та встановлюються обставини правопорушення. Про це інформує  Державна прикордонна служба України.

Варто зазначити, що учора співробітниками УСБУ в Чернівецькій області, слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у  м. Хмельницький під процесуальним керівництвом військової прокуратури Чернівецького гарнізону у тому ж підрозділі затримано дільничного інспектора прикордонної служби, який отримав хабар у розмірі  1500 доларів США за сприяння у незаконному переміщенні через державний кордон України анаболічних препаратів та спортивного харчування.

peredplata