За фактом масового отруєння дітей на Буковині відкрито кримінальне провадження

За фактом масового отруєння дітей у Заставнівському районі поліція розпочала кримінальне провадження. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Нагадаємо, вчора, 9-го червня, у мережі Інтернет поліцейські виявили інформацію про групове отруєння у позашкільному оздоровчо-виховному закладі у селі Репужинці. Працівники Заставнівського відділення поліції одразу зареєстрували подію в Журналі єдиного обліку та розпочали перевірку.

Встановлено, що увечері цього дня до інфекційного відділення Кіцманської центральної районної лікарні з гострим ентероколітом госпіталізовано п’ятьох дітей, віком від 12 до 15 років, і одного дорослого.

За вказаним фактом слідчі Заставнівського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 137 (Неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські опитують потерпілих і працівників закладу, встановлюють постачальників продуктів харчування.

 

peredplata