Від сьогодні маршрутки курсуватимуть по-новому

За порушення схем руху на маршрутах перевізники притягатимуться до відповідальності

На десяти маршрутах автобуси з 21 червня курсуватимуть за новими тимчасовими схемами руху. Це передбачено тимчасовими угодами, укладеними 19-20 червня з перевізниками, – повідомили у департаменті житлово-комунального господарства міської ради.

З 21 червня не працюватимуть автобусні маршрути №11, №12 та №40.  Автобусний маршрут №2  тимчасово, до ремонту дороги на перехресті вул. Я.Мудрого – Енергетичної,    працюватиме за старою схемою.

Автобуси на  маршрутах №10, №10а, №15, №16, №21 курсуватимуть до зупинки на вул. Шкільній, автобусний маршрут №9 укорочено до  готелю «Турист».

За зміненими  схемами руху працюватимуть автобусні маршрути №1а,  №26, №26 а, №38а.

Збільшено кількість автобусів на маршруті №9а, який  курсуватиме від Гравітону до Соборної площі. Шість автобусів працюватимуть на маршрутах №10 та №10а.

На окремих  маршрутах змінено перевізників та кількість автобусів. Вживаються заходи з пошуку перевізника для  обслуговування автобусного маршруту №42, на який не надійшло жодної пропозиції від перевізників.  

Для забезпечення якісних транспортних послуг збільшено кількість тролейбусів на маршрутах №1, №6, №2, №3. У пікові години інтервал руху тролейбусів  на цих маршрутах становитиме 5-7 хвилин, з 12.00 до 15.00 та з 20.00 до 23.00 – 15-20 хвилин.

Управління  патрульної поліції та Управління Укртрансбезпеки у Чернівецькій області повідомлені про тимчасове призупинення  у Чернівцях роботи автобусних маршрутів №11,№12 та №40 та  внесення  зміни у схеми руху ще на 10  автобусних маршрутах.

Без тимчасових угод  перевізники до  обслуговування  автобусних маршрутів не допускатимуться, а за порушення  схем руху на маршрутах притягатимуться до передбаченої законом відповідальності.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

peredplata