Рух на маршрутах №10А, №21 та №26 поновлено за старою схемою

Таким чином,  на маршруті №10А автобуси курсуватимуть від  Садків до Центрального ринку (колишнього магазину Рязань), на маршруті №21 – від Старої Жучки до  автостанції на Садовій.

За старою схемою руху, без заїзду на вулицю Комунальників,  працюватимуть автобуси на маршруті №26. До попередньої схеми руху повертаються також автобуси маршруту №26А.

Триватиме посилений моніторинг роботи автобусних маршрутів №38, №15 та №16, де  перевізники скаржаться на різке зменшення пасажиропотоку.

Департаменту ЖКГ рекомендовано  вжити передбачені  угодами заходи впливу до перевізників, зокрема на  маршрутах №10, 10А,  №2, № 23  та інших, які випускають меншу, ніж передбачена угодою кількість транспортних засобів, не дотримуються графіків руху, особливо в обідній та вечірній час. До перевізників, які порушують графіки руху, застосовуватимуть  штрафні санкції.

Перевізникам дано тиждень для забезпечення доступу чернівчан на сайті transport.cv.ua в режимі он-лайн до даних  gps-трекерів автобусів, які працюють на  маршрутах загального користування/

До перевізників, які  самовільно  припинять обслуговування маршрутів, без передбаченого угодою  попередження за місяць, застосовуватимуться штрафні санкції та у судовому порядку вимагатимуть відшкодування завданих збитків.

peredplata