На Буковині у День закоханих зареєстрували 34 шлюби

У День Святого Валентина відділи ДРАЦС області працюють у посиленому режимі. Три відділи беруть участь у всеукраїнській акції Міністерства юстиції «Кохання поза часом», яка дає можливість закоханим подати заяви, одружитися, відсвяткувати ювілейне весілля чи заручини з 8 години до опівночі.

Така послуга 14 лютого доступна у Чернівецькому міському, Сторожинецькому та Новоселицькому районних відділах ДРАЦС.

«Кохання поза часом ми проводимо вже другий рік поспіль. Цьогоріч першу заяву про реєстрацію шлюбу подали о 8:25. Закохані ще мають час до 24.00. Загалом же сьогодні шлюб уклали 32 пари молодят, більшість з яких у Чернівцях», — зазначає начальник Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області Вікторія Васильчук, — Якщо врахувати, що це все ж таки робочий день, це немало. Приблизно вдвічі більше, ніж зазвичай».

Новостворені родини вітали родичі та друзі, а представники буковинської юстиції вручали пам’ятні сертифікати та подарунки. Усі молодята мали можливість сфотографуватися у спеціальній фотозоні. Закохані, які поєднали свої долі у День закоханих, вірять у те, що їхні шлюби будуть міцними і щасливими, повідомляє головне територіальне управління юстиції у Чернівецькій області

Джерело: https://www.0372.ua

peredplata