Чернівчани визначились із предметним наповненням дитячих майданчиків

Всеукраїнське громадське об’єднання «Інститут «Республіка» спільно із Департаментом містобудівного комплексу та земельних відносин міськради провели у столиці Буковини вже другу публічну консультацію, спрямовану на налагодження діалогу між владою та громадою. Протягом лютого всі охочі долучалися до голосування: «Який елемент обов’язково має бути на дитячих майданчиках?» за допомогою електронного ресурсу «Ваша думка». Одна із переваг даної платформи – відсутність попередньої реєстрації, що значно спрощує користування нею.

Отож найбільше до вподоби чернівчанам припали підвісні гойдалки, лазанки й паралельні гірки. Усього ж публічну консультацію підтримали 154 буковинці. «Це ще один із інструментів участі, який, ми надіємось, влада візьме на озброєння й в такий спосіб дослуховуватиметься до думок містян», – зауважує Інна Пашанюк, регіональна координаторка Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» у Чернівцях.

На разі публічні консультації знайшли продовження у співпраці із одним ОСББ міста, мешканці якого висловили бажання втілити їх результати у життя й підготувати проект на майбутній бюджет участі.

Примітка. Даний захід організовано в рамках Всеукраїнської кампанії «Задай курс владі» за підтримки «Національного Демократичного Інституту» (NDI).

peredplata