Сенсація. Геннадій Москаль назвав прізвище \”смотрящего\” Чернівецької області

Сенсація. Геннадій Москаль назвав прізвище "смотрящего" Чернівецької областіНа веб – конференції у Чернівецькій газеті \”Час\” народний депутат України, генерал Геннадій Москаль назвав прізвище \”смотрящего\” Буковини. Це – Василь Продан.

ЗАПИТАННЯ – Ви сказали, що у кожній області є смотрящий. Нас цікавить, хто смотрящий у Чернівцях. Дайте, будь ласка конкретну відповідь з П.І.П., адресою проживання та посадою.

ГЕННАДІЙ МОСКАЛЬ – Може іще надати номер телефону?

На вчорашній день був Василь Продан, який займає скромну посаду члена виконкому Чернівецької міської ради. До речі, по квоті політичної партії \”Наша Україна\”. А Михайлішин – це просто декоративна і підставна фігура. Без благословіння Продана не виноситься ні одне рішення на сесію міської ради, а також на виконком. Кожний день він сидить в будинку Чернівецької міської ради, де автор цього запитання може його і знайти.

___________
Василь Продан став членом виконкому за квотою партії \”Наша Україна\”. Це черговий раз підтведило, що НУ у Чернівецькій області служить ПР. Голова Володимир Куліш, його заступник Віктор Павлюк з сином Михайлом досі офіційно не спростували фактів, які свідчили про продажність партії \”Наша Україна\” на теренах Буковини. Більше того під час виборів голова обласної організації НУ В. Куліш публічно підтримав кандидата від ПР. Голова виборчого штабу Віктор Павлюк також промовчав з цього приводу. Що могло трактуватися як підтримка позиції голови. Сьогоднішня інформація Москаля не залишає місця для сумніву у тому, що партія Ющенка зрадила українську націю.

А Василь Продан на теперішній час є законним чоловіком народного депутата від партії УДАР Оксани Продан. Останнім часом від пані Оксани неодноразово доводилося чути слова підтримки партії регіонів, її влади у Чернівецькій області. Вона однозначно підтримувала на проміжних виборах до обласної ради висуванця від партії \”Рідне місто\” Андрія Білогорка, який представляє інтереси партії регіонів. Тоді Оксана Продан виступила проти єдиного кандидата від об\”єднаної опозиції. Чим і допомогла перемогти висуванцю регіоналів під прапором \”Рідного міста\”.

Після викриття Москаля стало зрозуміло, хто є хто на Буковині…

Світлина БукІнфо

peredplata