Власники ТВА переконують, що Забродський намагається вплинути на правоохорнців. Той все заперечує

Заява учасників ТОВ «Телерадіокомпанія «ТВА» щодо ситуації із рейдерським захопленням телеканалу

На проведеній вчора спільній прес-конференції власників та представників журналістського колективу телеканалу «ТВА», було оприлюднено неспростовні докази того, що громадянин В. Забродський скоїв злочин: підробив підпис співвласника телеканалу Людмили Пишної, печатки трьох підприємств та сфальшував рішення зборів учасників. Мета – рейдерське захоплення телеканалу «ТВА», заволодіння майном та встановлення контролю над мовленням каналу. Сьогодні нам стало відомо, що Василь запопадливо оббиває пороги очільників силових відомств: УМВС, прокуратури та СБУ, в пошуках прихильності, покровительства та індульгенції за скоєний злочин.

З огляду на це, вважаємо за необхідне звернутися до керівників правоохоронних органів із наступним закликом: «Панове офіцери, Василь Забродський, який сьогодні проситься на Ваші очі і називає себе керівником телерадіокомпанії «ТВА» – шахрай. Відповідні заяви, з викладом усіх фактів та неспростовних доказів, спрямовані на Вашу адресу, як того вимагає українське законодавство. Щиро сподіваємося, що вони не загубляться в довгих коридорах Ваших відомств та будуть ретельно і фахово розслідуванні, разом із десятком інших справ, порушених за заявами про вчинення громадянином Забродським злочинів. Адже події навколо телеканалу «ТВА» давно і далеко вийшли за межі цивільно-правових відносин, і є публічним резонансним конфліктом, у зв’язку із рейдерським захопленням Забродським одного з провідних телеканалів Чернівецької області. А найголовніше те, що, наразі, конфлікт перебуває в площині кримінально-правовій. Підробка документів та печаток (до речі, саме ці підробки були використанні громадянином Заброським при фальшуванні рішень про своє поновлення), крадіжка майна, хуліганство, погрози насильством, застосування вогнепальної зброї та інші, ось далеко неповний перелік порушених справ. Проте, напевно, саме відсутність динаміки та вичікувальна позиція слідства, створює у громадянина Забродського ілюзію вседозволеності та викликає сподівання заручитись Вашою підтримкою, щоб уникнути відповідальності .

Насправді, Вам дуже легко пересвідчитись, що наші заяви є правдивими, а у Ваших високих кабінетах треться негідник. Запитайте громадянина Забродського про те, де знаходиться оригінал протоколу, яким його нібито поновлено. Нехай він його пред’явить громадськості та слідству. Розмахуючи випискою з реєстру, як підтвердженням того, що громадянину Забродському і його спільникам вдалося реалізувати злочинний намір та обдурити чиновників держаного реєстратора, він безумовно розраховує на те, що слідство забуде про процесуальне право на виїмку, обшук, експертизу та допит свідків. Ми ж сподіваємося на протилежне. Сподіваємося на те, що слідством буде вжито усіх необхідних заходів при розслідуванні справи у відношенні громадянина Забродського та встановлено його спільників. Зі свого боку запевняємо, що готові до будь-яких експертиз, очних ставок та максимально сприятимемо об’єктивному розслідуванню.

Учасники ТОВ телерадіокомпанія ТВА,

Людмила Пишна, Оксана Козлан

Ми звернулись за коментарем до Василя Забродського. Як тільки отримаємо – опублікуємо.

Отож, коментар щодо заяви учасників ТВА Василя Забродського:

Чергова безглузда заява. А оригінал протоколу, я так думаю, саме там, де оригінал протоколу від 12.05.11, яким мене незаконно позбавляли роботи. Нехай ці \”правдолюби\” дадуть відповідь за власні скоєні злочини, таких кримінальних справ на них теж більше десятка.
Хай дадуть відповідь, як народний депутат Пишний збрехав суду і багато іншого.

Я вже виграв цілий ряд справ. Мене поновлено на роботі РІШЕННЯМ СУДУ. А ці безглузді заяви ? Хай пишуть, папір все стерпить.

peredplata