Геннадій Москаль: Влада хоче смерті українцям

Геннадій Москаль: Влада хоче смерті українцямЗАПИТАННЯ: – У нас аптек більше, ніж хлібних магазинів. Там такі ціни, хоч зразу в домовину лягай. А Ви ще й тут написали, що нас дурять. Що нам робити? Вмирати, чи аптеки палити?

МОСКАЛЬ: Завдяки \”турботі\” про людей правлячої партії і уряду, чоловік в середньому в Україні живе 62 роки, жінка – 74 роки. Така тривалість життя є хіба в деяких слабо розвинених африканських країнах.

Не потрібно забувати, що після розпаду Радянського Союзу нас було 52 мільйони, а сьогодні – 45 мільйонів. На жаль, і населення Чернівецької області постійно зменшується. Смертність вища, ніж народжуваність. В Чернівецькій області серед причин смертності близько 80% – це серцево-судинні захворювання, а також хвороби системи кровообігу.

На жаль, корупція Міністерства охорони здоров\”я і всієї системи охорони здоров\” фактично забирає життя людей, а не лікує від хвороб, бо невиліковних хвороб немає. Всі хвороби є виліковними, крім корупції, яку сама держава і розвела.

Ми неодноразово пропонували проекти медичної реформи в Україні. Але, на жаль, парламентська більшість і того, і цього скликання не має бажання їх приймати.

У мене особисто таке враження, що задача цієї влади полягає в тому, щоб ми якнайшвидше повимирали.

peredplata