Партія регіонів вже висунула свого кандидата на посаду мера Новодністровська

Партія регіонів вже висунула свого кандидата на посаду мера Новодністровська3 травня 2013 року відбувся ІІ етап конференції Новодністровської міської організації Партії регіонів, на якій було висунуто кандидатуру на посаду міського голови міста Новодністровськ.

У роботі конференції приймав участь член Ради Чернівецької обласної організації Партії регіонів Михайло Гайнічеру та голова Виконкому обласної партійної організації Матвій Куцак.

Голова Виконкому обласної організації ПР Матвій Куцак оголосив, що до Новодністровської міської організації надійшли звернення трудових колективів ПАТ «Дністровська ГАЕС», філії «Дирекції з будівництва Дністровської ГАЕС» ПАТ «Укргідроенерго» та «Дністровська ГЕС» ПАТ «Укргідроенерго» з проханням висунути на посаду Новодністровського міського голови від міської партійної організації Мельника Володимира Петровича. Працівники цих підприємств з упевненістю гарантують всебічну підтримку даної кандидатури на виборах, які відбудуться 2 червня поточного року.

Отже, згідно рішення Новодністровської ТВК №6 «Про реєстрацію кандидата на посаду Новодністровського міського голови» кандидатом на посаду міського голови м.Новодністровськ було зареєстровано від Новодністровскої міської організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ – МЕЛЬНИКА Володимира Петровича, 04.10.1956 р.н., позапартійного, провідного інженера відділу впровадження устаткування філії консорціума НВО «Укргідроенергобуд».

Про це повідомляється на сайті Чернівецької ОО ПР.

peredplata