Бійка у Дніпропетровську 8 травня

Бійка у Дніпропетровську 8 травняНа вищенаведеному зображенні ви бачите жахливий прояв фашизму.
Так так, це не описка, саме фашизму! Принаймні так називали це люди(або нелюді) з радянськими прапорами, які спровокували бійку в центрі Дніпропетровська. 8 травня в центрі міста зібрались представники громадських організацій для вшанування пам\’яті жертв другої світової. Було близько 100-150 людей, в тому числі жінки та пенсіонери.

Брали участь представники різних партій і організацій, проте акція була аполітична, тільки українські прапори і плакати з от таким от \”жахливим, фашистським\” змістом.

Бійка у Дніпропетровську 8 травня
Бійка у Дніпропетровську 8 травня

Не встигла колона ступити пару кроків, як на неї відразу ж напала група в 20 чоловіків спортивної зовнішності, які спочатку кидалися пляшками, а потім почали бити учасників пам\’ятної ходи.

Відео одного з учасників ходи

Відео з сайту Радіо Свободи
http://www.radiosvoboda.org/media/video/24980624.html

Відео з сайту ТСН
http://tsn.ua/ukrayina/pominalna-hoda-v-dnipropetrovsku-pererosla-v-masovu-biyku-293512.html

Не боялись бити навіть представників міліції, як видно на відео. До речі, міліції як на диво було досить мало, бо зазвичай на акціях опозиції міліції не менше десятка, а тут поряд було всього 3-4 міліціянта.

Міліція з\’явилась вже коли все почалося і то знов ж таки бездіяла і не затримала жодного з нападників.

Побачивши, що міліція все таки почала підтягуватися нападники втекли.

Попри те, що дехто з нападників таки отримав по морді, треба визнати що перевага була на боці бандитів, які до речі не цуралися бити літніх людей. Я сам бачив як один з качків вдарив стару, сиву людину по обличчю.

Зірвати акцію їм не вдалося і хода продовжилась. Хода була до одного з парків міста де були поховані солдати загиблі у другій світовій.
Проте на цьому все не скінчилось. Надалі стало відомо, що в тому парку число нападників потроїлось і вони готуються до нової бійки.
Але на щастя другої бійки не сталось бо для охорони акції зігнали цілу роту міліції.

Треба відмітити, що другого разу міліція спрацювала нормально і не дала відбутися бійці, пару нападників навіть затримали (хоча можливо лише для вигляду)

Закінчили акцію молитвою за загиблих в оточенні міліції і під крики бандитів:\”Фашисти\”.

Бійка у Дніпропетровську 8 травня
Бійка у Дніпропетровську 8 травня

Раджу подивитись це відео на 10й хвилині, це виступає дисидент людина яка була за часів СРСР репресована, на його слова що поки кояться такі провокації ми не збудуємо нічого нормального і про те що треба щось робити, бандити почали свистіти і кричати \”фашисти\”.

Тож якщо ти хочеш жити в Україні, хочеш щоб це була розвинена держава то ти фашист. Йдеш з українським державним прапором фашист. Наче якийсь дурний сон.

Я ще міг би зрозуміти якби там були прапори УПА, портрети Бандери, гучні націоналістичні лозунги у поминальні дні. Але ж вийшли українці в українському місті з українськими прапорами пом\’янути українців загиблих у другій світовій! Всіх українців в тому числі і червоноармійців! Йшли мовчки без лозунгів!
Якщо захочеш не придовбаешся, та навіть більше саме так і потрібно приміряти країну! Вшановувати всіх загиблих під національними прапорами і буде щастя. А хто хоче нехай йде бухає за пабєду.

Так що ж це за нелюді що вирішили вчинити таку ганебну акцію?
Якщо уважно придивитись то можна побачити, що серед нападників десь половина саме такої зовнішності:

Бійка у Дніпропетровську 8 травня

Неукраїнці! І вони ще нас повчають кого нам і як вшановувати і сміють називати фашистами!

Далі ще цікавіше:

Бійка у Дніпропетровську 8 травня

Даніїл Волович Виконавчий директор федерації дзюдо України:

Бійка у Дніпропетровську 8 травня

Ви знайшли його на фото вище?

Він також очолює Дніпропетровський клуб дзюдо Тайфун, переконатись в цьому а також знайти обличчя дуже схожі на обличчя нападників можна на їх сайті.

Ось фото з місця події:

Бійка у Дніпропетровську 8 травня

А ось фото з сайту:

Бійка у Дніпропетровську 8 травня

І найголовніше – організатор:

Бійка у Дніпропетровську 8 травня

Це Іван Ступак. Президент федерації дзюдо України.
А також народний депутат від ПР, що пройшов у Дніпрі по мажоритарці.
Працював на керівних посадах у міліції, подейкують, що тримає півміста та має карманні банди для вирішення різного роду питань. Судячи з усього останнє є правдою.

Треба також відмітити, що ще в 2012 році на виборах Свобода зустрічалась з протидією в агітації з боку людей спортивної зовнішності і кавказької національності.

Тож очевидним є, що бійка 8 травня справа рук саме ПР.
Останнім часом я помічаю, що застосування бойовиків зі спортивних клубів стає однією з основних візиток ПР. бойовий клуб \”Оплот\” у Харкові, що влаштовує напади на опозицію, та виставки про звірства УПА.
клуб \”Білий лотос\” в Черкасах, що нападає на учасників мітингів у футболках \”бий жидів\”.

Тут же згадаю напад на Свободу в Одесі в 2008 банди Маркова, при повній бездії міліції, для тих хто забув чи не знає ось це відео, перегляньте і зрозумійте хто у владі і що таке сьогоднішня Україна. Примирення чи перемови з цими виродками попросту не можливі.

Який з цього всього висновок?
Я тут неоднократно казав, що держави Україна по суті нема, є якесь таке модифіковане УССР, тобто окупація продовжується. В цьому саме і є причини кризи і економічного занепаду.
Якщо українець в своєму місті не може вийти з державним прапором і провести свою акцію, що це як не окупація?
Якщо нападників не затримують, а міліція робить вигляд що не може знайти хто це, що це як не окупація?
Якщо на українців серед біла дня безкарно нападають хачі і виродки під радянськими прапорами, хіба це вільна Україна?!

Тож оці всі балачки і писанина про те що можна і з цими людьми щось будувати, домовлятись, примиритись…. Це все маячня. Не збудуєш з п\’ятою колоною нічого, 20 втрачених років тому підтвердження.
Всім цим нелюдям тільки люстрація, суд, і тюрма з конфіскацією майна.

Андрей уа

Блог КОРЕСПОНДЕНТА

peredplata