З Західної України ідуть порожні потяги

З Західної України ідуть порожні потягиНадійшла телефонограма – не продавати квитки на Київ з Західного напрямку

З Західної України до Києва сьогодні відправлялися майже порожні поїзди – людям не продавали квитки до столиці. Єдині два потяги, на які були місця – 81-й Чоп-Київ і 99-й Ужгород-Київ – затримали на дві години під приводом того, що під Стриєм ніби то замінували колію.

Як передає власний кореспондент ОПАД зі Львова, вокзал забитий людьми. Навіть заброньовані працівниками Міністерства оборони квитки не можливо було викупити. Як розповідає майор Міноборони, який просив не вказувати його прізвище, в розмові з працівниками вокзалу вдалося дізнатися, що з Києва надійшла телефонограма, за їх, працівників, словами, ніби то з Адміністрації Президента, не продавати квитки на Київ під приводом того, щоб якомога менше людей дісталося на акцію «Вставай, Україно!».

Пасажири проклинають владу і особисто Януковича і через соцмережі та рідних і знайомих намагаються достукатися до опозиційних політиків, щоб ті вплинули на ситуацію.

З Тернополя випускають автомобілі за спеціальними кодами, а в Стрию замінували вокзал

ДАЇ масово зупиняє автівки у Тернополі, котрі рухаються в напрямку Києва.
Як повідомив активіст Тернопільського обласного осередку ВК \”Наступ\” Білий Сергій, автівки пропускають лише за хабар у розмірі 250 грн., окрім того ДАЇ дає спеціальний код, назвавши який можна рухатись без перешкод.

Один із інспекторів ДАЇ, з яким вдалося \”домовитись\” повідомив, що уся міліція працює за пропускними секретними кодами, котрі ввели у всій Тернопільській області.

Про перешкоди такожповідомляють активісти зі Стрия. Зокрема є інформація, що зараз на Стрийському вокзалі шукають вибухівку. Усі потяги тимчасово зупиняють в декількох кілометрах від вокзалу.

Прес-служба ВК \”НАСТУП\”

peredplata