Як бреше влада. Без коментарів. ВІДЕО

Як бреше влада. Без коментарів. ВІДЕООтож. Про сьогоднішню бійку маємо дві інформації. Від журналістів і офіційну від МВС. Читайте і жахайтесь.

Українська правда

В Києві на вулиці Великій Житомирській сталася бійка між представниками партії \”Свобода\” і бійцями від Партії регіонів.

Як повідомляє кореспондент \”Української правди\”, на вулиці стояв БТР і свободівці вимагали його прибрати. Міліція не реагувала до того часу, поки не прийшли хлопці в спортивній формі з мітингу Партії регіонів і не почали битися.

Під час бійки сторони використовували пляшки з водою і сльозогінний газ.

Водночас буквально за стіною абсолютно на той момент спокійно відбувався мітинг опозиції.

Як повідомив спікер ВО \”Свобода\” Олександр Аронець,на БТР вибралося кілька десятків мітингувальників: оскільки транспорт почав рухатися та їхати буквально на людей, вони хотіли витягти водія БТР та тих, хто всередині.

Потім мітингувальники намагалися розгойдувати БТР, плануючи його перевернути, але це зробити не вдалося.

Міліція довгий час не втручалася в бійку, а стояла і спостерігала. Потім до міліціонерів підбіг їх колега і з матюками вимагав припинити протистояння.

\”Ви якого х.. стоїте й дивитеся? Вони там б\’ються. Негайно розтягуйте\”, – наказав він.

В той же час на вулицю з двору вибігли співробітники \”Беркуту\”. Зараз вулиця очеплена двома кордонами \”Беркуту\”, які почали розтягувати та розбороняти сторони конфлікту.

Врешті решт мітингувальники \”викурили\” з БТР водія. Варто зазначити, що міліція не захотіла оформляти даний інцидент та оформляти дії водія БТР як ДТП.

Як відомо, раніше опозиція попереджала про можливі провокації.

ОФІЦІЙНА ВЕРСІЯ МВС

Правоохоронці припинили конфлікт між учасниками заходів, що проходять у столиці (ФОТО)

Близько 14.20 на вулиці Великій Житомирській рухалося розмальоване демілітаризоване авто. Група осіб з числа учасників акції опозиційних сил обмежили рух транспорту на дорозі, зупинили авто та пошкодили його.

(фото з прес-повідомлення. наголосимо тільки, що такі провокативні перформанси супроводжували акцію Вставай, Україно! по всьому маршруту. і вони аж ніяк не опозиційні):

Як бреше влада. Без коментарів. ВІДЕО

У конфлікт втрутилися пересічні громадяни. Почалася бійка. Нападники кидали пляшки з водою та каміння у громадян, які намагалися припинити конфлікт. В результаті декілька осіб зазнали тілесних ушкоджень, зокрема журналіст одного із телеканалів. Під час сутички невстановлені особи використали газ невідомого походження.

Правоохоронці, які забезпечували охорону громадського порядку, втрутилися та припинили бійку, розмежувавши учасників конфлікту. Також співробітники міліції викликали карету швидкої медичної допомоги.

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група, з’ясовуються всі обставини конфлікту.
ВЗГ ГУМВС України в місті Києві

peredplata