Київська вчителька впізнала в кривдниках журналістів \”братків\”, які розгромили її будинок

Київська вчителька впізнала в кривдниках журналістів "братків", які розгромили її будинокУ суботу, 18 травня, під кінець одного зі столичних мітингів стався неприємний інцидент – журналіст \”5 каналу\” Оксана Сніцарчук і фотограф газети \”Коммерсант\” Влад Содель зазнали нападу молодиків, які були одягнені в спортивні костюми, пише Вести.

Один з нападників потрапив в об\’єктиви камер, і його швидко впізнали. Ним виявився кандидат у майстри спорту з рукопашного бою 20-річний Вадим Титушко на прізвисько Румун з Білої Церкви. Він тренується в спортивному клубі єдиноборств \”Будо\”. Міліція допитувала родичів хлопців, які жорстоко побили журналістів у Києві. За даними окремих джерел, в неділю Титушко був затриманий і доставлений у Київ. Але офіційні джерела спростовують цю інформацію. У Білій Церкві правоохоронці сказали, що Титушко вже встиг \”засвітитися\” у них.

\”У Титушка є судимість за крадіжку – разом з \”дружками\” пограбував гуртову базу: виніс комп\’ютери і монітори. Титушку тоді дали два роки умовно, вони вже пройшли\”. Рідні і сусіди не повірили, що Вадим здатен підняти руку на жінку. \”Він ріс на моїх очах – завжди привітний, допомагав донести сумки до квартири, мою дочку захищав в школі і навіть не матюкався ніколи\”, – говорить сусідка Людмила. А ось екс-тренер Вадима Василь Демянцев охарактеризував хлопця як \”нормальну людину\”, у якої, щоправда, іноді траплялися різкі напади агресії.

\”Але він завжди вибачався потім\”, – додав Демянцев. Як вдалося дізнатися виданню, нападники на журналістів також можуть бути причетні до погромів будинку київської вчительки Ніни Москаленко, яку намагалися силоміць виселити. \”Я бачила фотографії тих хлопців. Чотирьох нальотчиків я точно впізнала. Це вони постійно нападають на мій будинок. Речі виносять, то ламають паркан, – каже Москаленко. – 30 квітня знесли частину будівлі. Тоді їх було зо двадцятеро. За це кожен отримав по $ 200. Якраз після знесення з ними розраховувалися перед входом в ботсад, мої сусіди це бачили\”.

Досі незрозуміло, хто найняв цих спортсменів. Кажуть, що на одному зі знімків поряд зі спортивними хлопцями помічено представника Партії регіонів. За іншою версією, Титушко і компанія були найняті опозицією, щоб отримати картинку \”масового побоїща\”. Нагадаємо, 18 травня хлопцям-спортсменам не сподобалося, що вони потрапили в об\’єктиви журналістів, і близько двох десятків \”братків\” напали на кореспондентів. У результаті журналістка Сніцарчук отримала забої обличчя та живота.

Джерело та світлина ТСН

peredplata