Іван Мунтян про затримки автобусів, мітинг і зрадників

Іван Мунтян про затримки автобусів, мітинг і зрадниківСьогодні голова Чернівецької обласної організації ВО \”Батьківщина\” Іван Мунтян розповів про участь в акції \”Вставай, Україно!\”. Зокрема, він розповів, що з 5 автобусів, що виїхали з Чернівців на Київ, туди доїхали тільки два автобуси, які належать партійцями. Власники та водії інших автобусів хто на півдорозі, а хто одразу відмовились їхати. Загалом, за словами Мунятна, в акції в Києві взяло участь більше 800 буковинців.

Також Іван Мунтян, характеризуючи теперішню ситуацію в області наголосив, що вся відповідальність є в тому числі на фракції партії регіонів.

На запитання журналістів стосовно членів фракції \”Батьківщина\”, які на сесії Чернівецької обласної ради оголосили про свій вихід з фаркції, Іван Мунтян сказав, що не хоче коментувати дії зрадників. Адже їх вже давно виключено з партії. Партієць переконаний, що ті люди набрали вже достатньо ресурсів.

Також Іван Мунтян повідомив, що наступне пленарне засідання зірваної регіоналами сесії Чернівецької міської ради відбудеться наприкінці червня.

peredplata