Вибори в Новодністровську будуть фальсифікувати

Вибори в Новодністровську будуть фальсифікуватиВ цьому переконаний народний депутат Максим Бурбак. Він розповів про те, що в Новодністровську наразі збираються якісь підписи в підтримку кандидата від партії регіонів Мельника, тиснуть на людей, щоб вони голосували як треба.

Наразі з міста енергетиків не вилазить голова ОДА Михайло Папієв.

– В Новодністровську 4 дільниці, 10 тисяч виборців. Це можна проконтролювати, – переконаний Максим Бурбак. – Адже по-іншому, як через фальсифікації партія регіонів не переможе. Окрім того там цікава ситуація, адже йде два провладні кандидати – Болдашев та Мельник.

Відомо, що кандидат на посаду мера Руслан Панчишин вже подав заяву до прокурора Сокирянського району про намір вчинити злочин головою однієї з ДВК, який переконував у присутності третіх осіб, що у разі перемоги не того кандидата (не Мельника), буде визнавати недійсними бюлетені, віддані за інших кандидатів. Тобто, на його дільниці має перемогти Мельник.

Що ж стосується підтримки Руслана Панчишина \”Фронтом Змін\”, то Максим Бурбак повідомив, що вони підтримали незаконно усуненого обраного людьми мера, який має високий рівень довіри в місті. Він був висунутий ПРП і його підтримали партії Свобода, Удар.

Максим Бурбак переконаний, що коли Папієв програє в Новодністровську вибори, то піде з посади голови ОДА, але зараз проблеми з робочими місцями. Тому Бурбак пообіцяв йому допомогти влаштуватися у якості політтехнолога. \”Файний політтехнолог, але господарник ніякий\”, – охарактеризував Михайла Папієва Максим Бурбак.

Нагадаємо, вибори міського голови Новодністровська відбудуться 2 червня.

peredplata