Михайлішин хоче виборів мера. Бурбак обіцяє йому допомогти добратися до Києва

Михайлішин хоче виборів мера. Бурбак обіцяє йому допомогти добратися до КиєваСекретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин готовий їхати в парламент просити виборів мера. Нардепи не можуть призначити дату позачергових виборів мера Чернівців, бо опозиційні партії бояться цих виборів. Про це журналісту molbuk.ua сказав секретар Чернівецької міськради Віталій Михайлішин. Тим часом народний депутат Максим Бурбак в мережі Фейсбук сказав, що готовий йому \”придбати 2 квитка на літак за свій рахунок Чернівці-Київ (стосовно обіцянок депутатів та деяких кандидатів :)) та проситиме депутатів надати слово поважному гостю (депутати в міськраді завжди це слово надавали)\”.

– Я нікого не звинувачую, не шукаю крайнього. Але чомусь, коли щось йдеться про роботу – всі багато говорять, а нічого не роблять, – каже Михайлішин. – Є ж законопроект, його вже зареєстрували. То давайте, візьміться вже за ці вибори!

– Опозиція боїться, бо розуміє, що нічого зробити не зможе, – продовжує Віталій Михайлішин. – Вони працювати не вміють! І жодної кандидатури по місту Чернівці немає. Хочу, щоб опозиція хоч щось зробила в цьому місті до і після виборів. Може якісь партії проявлятимуть якусь активність: робитимуть дороги, фасади, відкриватимуть садочки. Головний показник – робота, а не слова.

Секретар міськради каже, що готовий поїхати до парламенту просити у нардепів призначення виборів міського голови.

– Ну що мені ще зробити? – продовжує секретар. – Приїхати у Верховну Раду? Попросити всіх нардепів, щоб вони попрацювали до 20.00, а не до 18.00? Ви бачили, що опозиція відмовилась працювати. Вони сказали: \”Працюватимемо тільки до 18.00\”. Опозиція не голосувала за зняття недоторканності. Ви ж подивіться, де послідовність? Де ті всі наші депутати, які хочуть виборів? Я бачу тут те, що нардепи думають, що їхня функція – лише подавати звернення, депутатські запити, але не більше. Я вже не знаю, що мені робити. Нехай тоді мені порадять. А якщо ні, то давайте поїдемо у Верховну Раду, може мені там нададуть слово і я виступлю. Скажу їм: \”Шановні депутати! Я вас прошу – треба виконувати свої обов’язки\”.

peredplata