Провокації напередодні виборів мера в Новодністровську

Провокації напередодні виборів мера в НоводністровськуСьогодні зранку від Партії регіонів надійшло повідомлення про те, що опозиційні сили зробили спробу тиску на ДВК в Новодністровську. Зокрема, повідомлялось, щоцитую: \”на кожну із Новодністровських ДВК офіційним спостерігачем від кандидата Панчишина Р.І. Дзик Мар’яною Григорівною було незаконно пронесено у приміщення виборчої комісії ящик із надписом «печиво» невідомого змісту\”. Який зміст може буде в ящика, ми не знаємо, але вирішили поцікавитись у кандидата на посаду голови Новодністровської міської ради Руслана Панчишина щодо такої заяви, на що той повідомив \”Часу\”, що це провокація зі сторони голови ДВК від Партії Регіонів.

Заява Партії регіонів:

Ще одна спроба опозиційних сил здійснення тиску на ДВК в Новодністровську

Вчора стало відомо, що під вечір на кожну із Новодністровських ДВК офіційним спостерігачем від кандидата Панчишина Р.І. Дзик Мар’яною Григорівною було незаконно пронесено у приміщення виборчої комісії ящик із надписом «печиво» невідомого змісту.
У зв’язку із підозрою на наявність в діях офіційного спостерігача від кандидата Панчишина Р.І. Дзик М.Г. складу злочину, передбаченого ст. 157 Кримінального кодексу України, були здійснені офіційні звернення до уповноважених органів.
Нагадаємо, що два дні тому особисто кандидатом Панчишиним Р.І. була здійснена інша спроба тиску на голову ДВК. Ним було заявлено звинувачення в майбутньому анулюванні голосів виборців на його користь. По факту проведеної перевірки порушень закону з боку голови ДВК не виявлено.

Відповідь Руслана Панчишина:


– Це провокація зі сторони голови ДВК від Партії Регіонів, якого я звинуватив і подав в прокуратуру скаргу.Тепер цей В. Загороднюк подав скаргу за якесь печиво. Це повна маячня. Також хочу офіційно повідомити, що від імені Партії регіонів людям вчора по квартирах розносили пакети в яких було 1 бут. олії, 1 пач. вермишелі,2 кг. цукру,1 банки кави,1 пач. Чаю ,2 банки консервів шпроти і бички,2 кг. цукерків,2 кг. печива. А також записка просимо голосувати за кандидата від Партії Регіонів Мельника і календарик. Нами складено відповідні акти. Це їхня безпомічна реакцію на поразку в Новодністровську.

Світлина molbuk.ua

peredplata