\”Рідне місто\” добралось до Новодністровська. Мельник перемагає? Панчишин заявив про фальсифікації

"Рідне місто" добралось до Новодністровська. Мельник перемагає? Панчишин заявив про фальсифікаціїВчора ввечері \”громадська ініціатива \”Рідне місто\” розповсюдила прес-реліз про проведений ними \”екзит-пол\”. Однак про те, що громадська ініціатива має потужності, фахівців і знання щодо проводення екзит-полів, не відомо. А те, що \”Рідне місто\” добралось вже до другого безмерного міста, теж не може не насторожувати. Але найбільше насторожують результати їхнього так званого \”екзит-полу\”, який зафіксовує перемогу Мельника від ПР. Чи не робиться це для легітимізації можливої перемоги Мельника?

Адже всі добре пам\”ятають, як під час виборів народних депутатів 2012 року, так само проводились \”опитування\”, за якими беззаперечну перемогу здобував секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. Тоді йому це не допомогло.

Тим часом, як повідомляє \”БукІнфо\”, за попередніми даними, Руслан Панчишин програв регіоналу Володимиру Мельнику з досить солідним відривом – щонайменше 400 голосів. Таку інформацію БукІнфо отримало із власних джерел, наближених до Фронту Змін.

Також, як повідомляє наш кореспондент Василь Виноградов, на дільниці (Музична школа) результат наступний – Мельник 393, Панчишин 334, Білоткач 78, Болдишев 121. Не підтримало 26, Недійсні 18.

\”Молодий буковинець\”, Панчишин заявляє про фальсифікацію результатів. Зокрема, на скандальній дільниці, стосовно голови комісії якої Панчишин звертався до правохоронних органів.

За словами опозиції, на дільниці мало місце відмічання виборців за списками представником ПР. У нього в папці вже були бюлетені з позначною проти прізвища Мельника. Панчишин звернувся в міліцію, але наряд їхав годину, а за цей час з’явилася група підтримки і вивела свою людину з дільниці.

Панчишин написав дві заяви щодо порушень на виборах, але мало вірить у те, що результати будуть переглянуті. – Оскаржувати можна, але у нас суди та правоохоронці приймають рішення за вказівкою і завжди на користь представників влади, – сказав Панчишин.

Все ж опозиція таки буде звертатися до правохоронців щодо фальсифікації виборів у Новодністровську.

peredplata