На Львівщині син головного лікара зламав ногу редактору газети

На Львівщині син головного лікара зламав ногу редактору газети30 травня у Стебнику Львівської області син головного лікара міської лікарні Андрій Пукало побив головного редактора «Трускавецької газети» Руслана Солонця, повідомляє УНІАН.

Як повідомила прес-секретар прокуратури Львівської області Мар‘яна Гайовська, в цей день під час відеозйомки зборів трудового колективу Стебницької міської лікарні головний лікар медустанови спричинив тілесні ушкодження головному редактору газети.
2 червня Трускавецький міський відділ міліції відкрив кримінальне провадження за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів (ч. 1 ст. 171 Кримінального кодексу України).

Розслідування перебуває на контролі Дрогобицької міжрайонної прокуратури.

Як повідомив \”Часу\” Роман Солонець, Андрій Пукало без слів каблуком зламав йому кістку ступні. Наразі він в гіпсі і змушений ходити з милицями. Почуває себе нормально.

– Він, ні слова не промовивши, почав стрибати мені по ногам каблуками, – розповідає Руслан.

Андрія Пукало він бачив вперше – це син головного лікаря.

Наскільки нам розповів Руслан, проблема виникла через те, що на зборах мали говорити про результати ревізії фінінспекції та виявлені порушення в діяльності головного лікаря. Також мало обговорюватись питання доцільності перебування на посаді головного лікаря тощо.

peredplata