Владислава Каськіва вигнали з Чернівецького університету за пиятику та прогули, – Геннадій Москаль

Владислава Каськіва вигнали з Чернівецького університету за пиятику та прогули, - Геннадій Москаль— Відтепер зрозуміло, чому з України тікають інвестори, а державні інвестиційні проекти підписують лижні інструктори, — повідомляє нардеп Геннадій Москаль. — Справа в тому, що Державне агентство з інвестицій та управління нацпроектами очолює п’яничка і неук.— Відтепер зрозуміло, чому з України тікають інвестори, а державні інвестиційні проекти підписують лижні інструктори, — повідомляє нардеп Геннадій Москаль. — Справа в тому, що Державне агентство з інвестицій та управління нацпроектами очолює п’яничка і неук.

\”Вивчаючи біографію Владислава Каськіва, я знайшов цікаві факти. Так, сам він стверджує, що в 1991-1992 році навчався на історичному факультеті Чернівецького державного університету і був відрахований за політичними мотивами. Однак у період відрахування Каськіва (1992 рік) Україна вже здобула незалежність, а президентом був Леонід Кравчук, за правління якого взагалі не було переслідувань за політичними мотивами.

Я звернувся з депутатським зверненням у Чернівецький національний університет ім.Юрія Федьковича і отримав дуже цікаву відповідь. У ній ідеться, що з 1 серпня 1991 року В.Каськів був зарахований студентом 1-го курсу історичного факультету денної форми навчання. А 11 грудня 1992 наказом по університету Владислава Каськіва відрахували з 2-го курсу історичного факультету за організацію пиятики та втрату зв’язку з університетом.

Владислава Каськіва вигнали з Чернівецького університету за пиятику та прогули, - Геннадій МоскальДалі, наказом по від 2 вересня 1993 року Каськіва поновили студентом 2 курсу Університету історичного факультету заочної форми навчання, але 5.09.1994р. знову відрахували за втрату зв’язку з університетом (тобто за прогули).

До речі, в біографії В.Каськіва вказано, що в 1992-1997 роках він навчався на філологічному факультеті педагогічного університету ім.Драгоманова. Однак це прямо суперечить відповіді Чернівецького національного університету, згідно з якою Каськів до вересня 1994р. був студентом ЧДУ\”, повідомив Геннадій Москаль, народний депутат України.

Світлина УНІАН

peredplata