Зелик звернувся до Генпрокурора щодо Калинівського ринку в Чернівцях

Зелик звернувся до Генпрокурора щодо Калинівського ринку в ЧернівцяхНародний депутат України, уповноважений Всеукраїнського об\’єднання \”Свобода\” у Чернівецькій області Руслан Зелик звернувся до Генерального прокурора України з приводу свавілля адміністрації чернівецького міського торговельного комплексу \”Калинівський ринок\” щодо підприємців, які там працюють. Свободівець-народний депутат вимагає від прокуратури перевірити факти порушень закону з боку адміністрації та притягнути винних до відповідальности.

\”До мене як до народного депутата України надійшло колективне звернення підприємців комунального підприємства \”Калинівський ринок\”, які повідомляють про свавілля й беззаконня з боку адміністрації ринку, а також про бездіяльність міської влади щодо розв\’язання цієї проблеми. Зараз ситуація на ринку є критичною і потребує термінового розв\’язання. Адміністрація ринку не стоїть на боці підприємців, тому, як прогнозують підприємці, рішення про їхнє подальше перебування та трудову діяльність на території ринку буде затверджено не на їхню користь\”, – йдеться у депутатському зверненні Руслана Зелика.

Націоналіст вимагає від Генпрокуратури провести ретельну перевірку фактів, про які повідомляють чернівецькі підприємці, та вжити заходів щодо притягнення винних до відповідальности.

Нагадаємо, що 2 червня 2013 року приблизно о 22:00 невідомі зрізали дроти живлення низки торгових контейнерів на \”Калинівському ринку\”. Адміністрація та міська влада без попередження вирішила вивезти контейнери, з яких підприємці провадять свою діяльність, аби провести так звану \”реконструкцію\” території 5-го сектора ринку. 3 червня підприємці намагалися поспілкуватися із в. о. голови Чернівецької міської ради Віталієм Михайлішиним, проте той відмовився говорити, зазначивши, що готовий вислухати лише 18 підприємців, чиї контейнери мають намір вивезти з ринку. Відтак зневірені люди перекрили дорогу в середмісті Чернівців – біля міської ради. Окрім цього, підприємці Калинівського ринку написали звернення до народного депутата України свободівця Руслана Зелика.

Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО \”Свобода\”

peredplata