Румунія готується окупувати Північну Буковину?

Румунія готується окупувати Північну Буковину?Екс-глава Ренійської районної державної адміністрації Андрій БУЛГАРОВ вважає, що переговори, які на даний момент ведуться українськими дипломатами про реверсних поставках газу через Румунію, завершаться на користь румунської сторони.

За словами Андрія БУОГАРОВА, головна проблема України в цьому питанні полягає в тому, що, українські дипломати вважають відносини з Бухарестом чудовими.

– Тих, хто насправді знає і розуміє справжні цілі Румунії щодо України, або вже немає в МЗС України, або вони усунені від прийняття рішень, – пояснив екс-глава Ренійської райдержадміністрації. Він вважає, що головну роль у майбутніх переговорах з приводу реверсних поставках газу через Румунію гратиме румунська сторона.

– Насправді переговори пройдуть чудово. Нехай і в кілька \”непростих\” етапів, але в кінцевому підсумку буде прийнята така формула, при якій у вигоді залишиться тільки Румунія\”, – прогнозує БУЛГАРОВ.

Ренійський експерт вважає, що під час переговорів румунські дипломати будуть вести себе досить доброзичливо по відношенні до України, однак пізніше можуть розкритися певні колізії.

– Раніше Бухарест вже показав, як робити партію і при більш поганих картах. Зрештою, якій ще іншій країні \”пощастило\” брати участь у двох світових війнах, програти в них, але збільшити свою територію майже в двоє?!- Дивується він.

БУЛГАРОВ заявляє, що Румунія вже майже до кінця \”окупувала\” Республіку Молдова. Наступні на черзі – українська Бессарабія і Буковина.

– Так як поведе себе Румунія, коли Україна сама проситься на гачок? – Запитує екс-глава Ренійської райдержадміністрації.

БУЛГАРОВ стверджує, що ніхто ні в адміністрації президента України, ні в Кабміні не бачить реальної загрози у постачанні газу через Румунію.

– Я неодноразово звертав увагу керівництва країни на \”румунську проблему\”, але від цього відмахувалися тоді, а зараз і поготів\”, – сказав БУЛГАРОВ.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що заступник голови правління НАК \”Нафтогаз України\” Вадим ЧУПРУН повідомив, що йдуть переговори про реверсних постачання газу з Румунією, досліджуються технічні та технологічні можливості.

За матеріалами REGNUM

Джерело та світлина CitizenJournal.info ©

peredplata