Тігіпку в Регіонах сказали, що в нього поки немає підстав для лідерства

Сергія Тігіпка, найімовірніше, уведуть до складу керівництва Партії регіонів, але питання його лідерства в провладній партії поки лише гіпотетичне.

Про це розповіли газеті \”Комерсант-Україна\” перші особи Партії регіонів, коментуючи заяву Тігіпка про те, що він може очолити Партію регіонів після того, як його \”Сильна Україна\” увіллється у ПР.

Так, голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сказав, що поки питання про можливе лідерство Тігіпка в Партії регіонів не порушувалося.

\”Це було просто гіпотетичне твердження. У цьому житті ніхто ні від чого не застрахований\”, – сказав виданню Єфремов.

\”Є багато складових: чи відбудеться взагалі злиття партій; як Сергій Тігіпко буде працювати; яким авторитетом буде користуватися в об\’єднаній партії. Але це питання ще не порушувалося – для цього поки немає підстав\”, – підкреслив він.

А заступник голови фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив, що віце-прем\’єра Тігіпка уведуть до складу керівництва Партії регіонів.

\”Він за визначенням буде в керівних органах, хоча б тому, що й за статусом і за посадою входить до нас як керівник своєї партії. Тому сумнівів щодо того, що він буде в політраді, немає ні в кого\”, – сказав Колесніченко.

Він не виключає, що надалі може бути розглянуто й питання подальшого просування Тігіпка.

\”Він політик амбіційний, молодий, перспективний, і якщо він реально увіллється в роботу в нашій організації, то ніхто не виключає, що на з\’їзді можна розглядати питання про його подальше просування, у тому числі й про лідерство в партії\”, – вважає Колесниченко.

Зі свого боку, директор Центру прикладних політичних досліджень \”Пента\” Володимир Фесенко зазначив: \”Я не виключаю, що Сергію Леонідовичу (Тігіпку) у розмовах про об\’єднання справді могли пообіцяти таку перспективу (посаду голови ПР). Але, з іншого боку, не думаю, що \”донецькі\” просто так віддадуть лідерство у своїй партії

peredplata