Війна у вас буде, і скоро, – «Свобода»

Війна у вас буде, і скоро, - «Свобода»Нардеп Юрій Михальчишин розкрив очі на історію України і пообіцяв збройне протистояння дуже скоро.

Якщо ви хочете війни, вона у вас буде, і дуже скоро. Про це в п\’ятницю, 21 червня, заявив народний депутат від ВО «Свобода» Юрій Михальчишин, виступаючи на пленарному засіданні парламенту. За його словами, «Велика Вітчизняна війна – це пропагандистська вигадка Сталіна», так як «Маркс писав, що у пролетарів нема Батьківщини». При цьому «для нас війна почалася в 1918 році, коли орда з Півночі вторглася в Україну», а «День Перемоги – 24 серпня 1991 року, коли була проголошена незалежність України». Як наголосив Юрій Михальчишин, звертаючись до «регіоналів», які в ході його виступу скандували : «фашисти!», «якщо ви хочете нової війни, вона у вас буде, і скоро».
Це повідомлення викликало реакцію спікера Володимира Рибака, який заявив, що «яка війна, коли? Ви думаєте, люди хочуть війни? Люди хочуть миру, щоб жити спокійно». Також голова Верховної Ради привітав депутатів і народ України зі святом Святої Трійці: «Давайте зробимо так, щоб єдність нашого народу було таким же, як і єдність Святої Трійці».

Джерело

peredplata