Горук більше не хоче бути депутатом Чернівецької обласної ради. Про його позицію до опозиції

Горук більше не хоче бути депутатом Чернівецької обласної ради. Про його позицію до опозиціїСьогодні на прес-конференції екс-свободівець Назар Горук продемонстрував свою заяву про складання депутатських повноважень до Чернівецької обласної ради.

Назар Горук заявив, що наразі в ВО \”Свобода\” пріорітетнішими є інші західні області, а не Буковина. По-друге, чому, за словам Горука, той вийшов з партії, – треба прислуховуватися до низів, бо не можна тільки по вертикалі спрямовувати свої якісь рішення. Назар Горук наголосив, що він був, є і буде залишатися прихильником ВО \”Свободи\”. Але погляди з вищим керівництвом на розвиток партії дещо розбіглися. Адже після виборів ніяких кроків для підкріплення \”Свободи\” не зроблено.

Також Назар Горук наголосив, що політику в партії не можна вести з точки зору маргіналізму.

Окрім того він запевнив, що не вступатиме в жодну іншу партію.

За його словами, були пропозиції вступити в інші партії, але він відмовився. Так само, як і назвати тих, хто його запрошував. Виникло питання, чи запрошували його до “ Регіонів”. Відповідь була однозначно негативною, оскільки за його словами “ Регіони” – це банда. Горук наголосив – що він справжній опозиціонер.

На всезагальний огляд було подано заяву про складання Назаром Горуком депутатських повноважень, “родзинкою” якої став смайлик як знак того, що він робить це із задоволенням, радістю. Його слова: “Я іду, але я повернусь, і це буде зовсім інше повернення …” звучать ніби погрозливо, але не заслуговують особливої уваги, оскільки що може сказати політик у подібній ситуації?

Але тут питання ще в тому, якщо рада не позбавить його повноважень, на яких правах Назар Горук перебуватиме в Чернівецькій обласній раді? Він сказав, що 1) або не буде взагалі ходити на сесії, 2) якщо попросять, то залишиться і працюватиме у фракції, 3) ще не знає.

Він спростував інформацію про те, що йому давали гроші за вихід зі \”Свободи\”, а також, що буде тушкою.

peredplata