Народні депутати від ВО\”Свобода\” у Чернівцях

Народні депутати від ВО"Свобода" у Чернівцях7 липня 2013 року народні депутати від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Руслан Зелик та Юрій Михальчишин провели зустріч із громадою Чернівців.

Захід відбувся просто неба в мікрорайоні «Гравітон». Близько двох сотень чернівчан могли безпосередньо поспілкуватися із депутатами-свободівцями усіх рівнів рад, з перших уст почути звіти про роботу парламентарів та депутатів від ВО «Свобода» у місцевих радах, звернутися по допомогу в розв’язанні нагальних проблем.
У своїх виступах депутати–свободівці розповіли про діяльність фракції націоналістів у Верховній Раді та висвітлили позицію Всеукраїнського об’єднання «Свобода» щодо низки актуальних для країни подій та проблем. Як зазначив Юрій Михальчишин, така зустріч є звітом перед виборцями по завершенню роботи сесії Парламенту.
«Політика – це не тільки ток-шоу, виступи з трибуни. Це й робота з людьми, з їх проблемами. Тому сьогодні ми проводимо цю зустріч. Я хочу поспілкуватися з людьми, вислухати їх проблеми та прозвітувати про свою власну роботу й про роботу нашої фракції у Верховній Раді, поділитися планами на майбутнє», – повідомив Юрій Михальчишин.
Як зазначив уповноважений парламентської фракції націоналістів в Чернівецькій области Руслан Зелик, місце проведення і формат зустрічі є невипадковими. «Ми вирішили поспілкуватися із чернівчанами саме у спальному районі аби зберегти максимальну безпосередність. До того ж, на «Гравітоні» ми маємо значну підтримку. Наші активісти вже не один рік тут працюють. Як засвідчила сьогоднішня зустріч, – понад дві години щирого та відкритого спілкування, – такий формат є новим та зручним для людей», – сказав свободівець.
Руслан Зелик запевнив, що у майбутньому в Чернівцях відбудеться ще не одна зустріч з парламентарями-націоналістами. «Їх формат буде подібним – народні депутати спілкуватимуться з громадою без пафосу та офіціозу. Хотілося б аби усі народні обранці зрозуміли, що ми є найнятими працівниками. Отже депутати зобов’язані виконувати виключно волю виборців як роботодавців та їм же звітувати», – підкреслив депутат-націоналіст.

Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО «Свобода»

peredplata