Бурбаку запропонували місце під приймальню на кладовищі у Чернівцях

Бурбаку запропонували місце під приймальню на кладовищі у ЧернівцяхЧернівецька міська рада запропонувала нардепові Максиму Бурбаку для вибору 31 адресу для облаштування громадської приймальні. Одна з цих адрес – вулиця Червоноармійська, 159-А – територія комунального підприємства \”Спецкомбінат\” (Годилівське кладовище).

Про це депутат написав на своїй сторінці у Facebook.

\”Увага! Пропозиція №30 – 30.2 кв.м по вул.Червоноармійська 159-А в МКП\”Спецкомбінат\” . По-народному – КЛАДОВИЩЕ !!! Певно треба брать? Чекаю ваших порад по дизайну\”, – написав Бурбак.

\”Пане Михайлишин, прошу Вас підказати в якому це секторі і кого, на Вашу думку, я буду там приймати!\”, – додав народний депутат у своєму дописі в соцмережі.

\”Мене в ратуші не поважають, – каже нардеп у коментарі molbuk.ua. – Але мені й не потрібна їхня шана. Це – прояв ставлення цих чиновників до людей, до громади\”.

\”Мені цікаво, чому звичайному члену міськвиконкому пану Продану в ратуші виділили цілий кабінет? На яких підставах? І чому тоді нардепові вони не можуть знайти нормальне приміщення під приймальню? Нехай тоді напишуть на табличці кабінету Продана: \”Смотрящий. Працюємо з такої-то години по таку…\”, – додав Максим Бурбак.

Раніше міська рада пропонувала Бурбаку приміщення під громадську приймальню на вулиці Червоноармійській, 77-В.

Джерело

peredplata