Чернівецьких журналістів не пустили на засідання в ОДА ОНОВЛЮЄТЬСЯ ВІДЕО

Чернівецьких журналістів не пустили на засідання в ОДА ОНОВЛЮЄТЬСЯ ВІДЕОЗараз в малій залі Чернівецької ОДА відбувається засідання представників Адміністрації Президента та підприємницького сектору щодо актуальних проблем Буковини. Журналістам не дозволили бути присутніми на засіданні. Їм вказали на двері та сказали, що в їх присутності засідання проводитись не буде.
За словами координатора комісії з Адміністрації Президента, вони будуть спілкуватися з людьми, а не з журналістами.

Отож, секретар комісії з проведення вивчення діяльності органів виконавчої влади Чернівецької області від адміністрації президента (ПІБ уточнюється) сказав, що прийшов поговорити з підприємцями, а не робити шоу, що його АП не уповноважувала давати коментарі чи спілкуватися зі ЗМІ тощо.

Вторив йому і перший заступник ОДА Георгій Галиць. Він сказав вийти журналістам і почекати закінчення робочої зустрічі. Бо, за словами Галиця, ця зустріч не є публічним заходам і журналістів тут не має бути.

Спроби журналістів дізнатись на яких підставах їх виганяють потерпіли краху, адже Галиць і секретар наголошували, що якщо журналісти на вийдуть із зали, то вони зірвуть засідання.

– Керівник комісії вирішив своє. Це його право, – сказав Галиць.

Підприємці сиділи сиднем. А деякі навіть вказували журналістам на двері. Серед підприємців були директор Машзаводу Сідляр, директор Роднічка Семенюк та інші керівники підприємств.

peredplata