БЮТ НЕ ПІДТРИМАЄ АМНІСТІЮ ТИМОШЕНКО

Законопроект про амністію Юлії Тимошенко та Юрія Луценко не буде підтриманий фракцією БЮТ

Про це повідомив депутат від БЮТ Андрій Сенченко в ефірі 5 каналу, коментуючи реєстрацію в Раді законопроекту про амністію Тимошенко і Луценка.

\”У нас немає різних точок зору (щодо цього законопроекту), у всякому разі в нашій політичній силі. Ми не підтримуємо цю ідею. Це не пропозиція опозиції\”, – заявив він.

\”На мій погляд, це чергова тема запущена з Банкової. І мета якраз дискредитація, створити таку атмосферу, начебто Тимошенко і Луценко винні, але їх влада пробачила\”, – уточнив депутат.

\”Однозначно, така позиція прийнята не буде\”, – підкреслив Сенченко.

\”Я не знаю, чому Москаль (Геннадій Москаль, автор законопроекту) вплутався в цю історію. Чи то це його якась приватна ідея, чи то його використовують в цій комбінації, але правий Сергій Власенко, адвокат Тимошенко, в тому, що не було ніякого складу злочину. Ми говоримо, що є політична розправа\”, – зазначає БЮТівець.

\”Говорити в цьому разі про амністію, яка передбачає визнання факту злочину, взагалі не доречно\”, – вважає депутат.

При цьому Сенченко не виключив, що документ буде проголосований у Верховній Раді.

\”Я думаю, що це не єдиний варіант для Банкової. Для них найлогічніший, на мій погляд, варіант зберегти відносно своє обличчя, відправити цю справу на дослідування, попередньо звільнивши Тимошенко, і вона (справа) просто безславно помре\”, – додав він.

Украинская правда

peredplata