Перший заступник голови ОДА Галиць: буковинська журналістика зараз скочується до рівня нижче плінтуса ВІДЕО

Перший заступник голови ОДА Галиць: буковинська журналістика зараз скочується до рівня нижче плінтуса ВІДЕОСьогодні близько 11:00 на мобільний телефон зателефонувала помічниця голови ОДА Михайла Папієва Оксана Денисюк і повідомила, що о 12:30 в ОДА чекають нас (журналістів, яких вчора вигнали з зустрічі перевірки з АП та підприємницьким активом краю) Георгій Галиць та Олександр Софронов, аби відповісти на запитання.

Журналісти, яких вчора в порушення законів України вигнали, таки прийшли.

Не буду писати особисті враження від почутого і побаченого. Бо тут кожен буде робити свої висновки. Читачі все побачать і почують самі (ми наразі чекаємо аудіо та відео від колег).

Тільки наголошу, що представник комісії, завідувач сектору Головного контрольного управління Адміністрації Президента Олександр Софронов дуже толерантно та цивілізовано повів бесіду. На запитання, чому вчора він казав, що не уповноважений на спілкування з пресою, а сьогодні вже зорганізована зустріч з журналістами, чіткої відповіді не дав. Вказав тільки, що нічого таємного вчора на зустрічі не говорилось.

Але ось, що говорив перший заступник голови ОДА Георгій Галиць. Цитати:

– На цей захід (зустріч з підприємцями) журналістів не запрошували. На заходи, які проводить ОДА, вона запрошує журналістів і повідомлення розміщені на сайті. Якщо ОДА не запрошувала, то є стандарти професійні… Вона (ОДА) визначає кого, коли і куди запрошувати.

– Якби не той флеш-моб, який вчора організували. ( це Галиць про те, що журналісти прийшли виствілювати суспільно важливу інформацію). Це спланована провокація.

Потім перший заступник перейшов на особистості, згадав газету \”Час\”, звинувативши в упередженості, в непрофесіоналізмі тощо.

– Буковинська журналістика зараз скочується до рівня нижче плінтуса. Журналісти створили своє ГЕТТО.

Більше – чекаємо відео.

Після таких заяв, образ посадовець мав би піти, або його мали б звільнити. Сподіваємось, це буде зауважено в Довідці, яку готують Януковичу члени комісії.

Світлина БукІнфо

ВІДЕО (надане ТВА)

Для довідки

Про мене, журналістку газети ЧАС Надію Вірну

Резюме
Бабинська Надія Анатоліївна (1984 р.н.).

Освіта:
вища, магістр політології, викладач суспільно-політичних дисциплін (2005 р. – диплом Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича факультет історії, політології та міжнародних відносин).

Досвід роботи:

2001 по сьогоднішній день – журналістська діяльність (місцева газета «Час», Інтернет-видання «Вголос»)

2005 р. – головний спеціаліст відділу інформаційної політики та преси управління з питань внутрішньої та інформаційної політики Чернівецької обласної державної адміністрації

2006 року – кореспондент відділу нормативної аналітики департаменту інформаційних ресурсів ТВО «Інформаційно-аналітичний центр «ЛІГА» (Київ)

2006-2010 роки – власний кореспондент Інституту масової інформації

З 2004 року – громадська діяльність.

З 2010 року тренерська практика:

04.09.2010 – тренер на семінарі “Робота з засобами масової інформації”, що організувала РС «СправаКольпінга»
04.02.2011 – тренер на тренінгу \”Вчимося коректно писати про гепатит С\”, що організував ЧМБФ «Життя заради життя»

Мови:
Англійська – вище середнього рівня
Французька – середній рівень
Китайська, німецька – початковий рівень

ПК:
на рівні впевненого користувача (Word, Corel, Internet, програми верстки і дизайну тощо).

Особиста інформація, досягнення :
2007 – http://www.4cs.ru/news/read/wp-id_415/ – лауреат Міжнародного конкурсу «Есе про демократію».

2007 – 2-а премія за кращу статтю на тему «Реформування державних та комунальних друкованих ЗМІ» (конкурс, організований представництвом ОБСЄ в Україні). Публікація “Свобода слова? Роздержавлення час прийшов! …але не до всіх це дійшло”)

2008 – http://sdpz.org/aktuelles/ehemalige-sdpz-stipendiatin-ausgezeichnet-QljTlx – лауреат (третя премія) міжнародного конкурсу журналістів 2008 року «Всі люди народжуються рівними і вільними» (Фонд «Пам’ять, відповідальність, майбутнє»). Публікація “Сила духу. Дівчина, котра ніколи не плаче…” http://chas.cv.ua/16_08/index.html

2010 – перше місце у конкурсі есе «Пізнаємо Європу», зорганізованому Центром європейської освіти http://www.osvita.eu/ua/articles/osvta-eu-esse/

2011 – дипломат громадської відзнаки «Лицар слова» http://www.bukinfo.com.ua/print?lid=16910

2013 – третє місце у всеукраїнському відкритому конкурсі розслідувань у сфері державних закупівель. http://cpsa.org.ua/news/eksperti_viznachili_najkraschi_zhurnalistski_rozsliduvannja_u_sferi_derzhavnih_zakupivel

peredplata