Репресії цієї влади досягли Бессарабії і Буковини. Панчишину шиють кримінал

Репресії цієї влади досягли Бессарабії і Буковини. Панчишину шиють криміналДнями Сокирянським райвідділом внутрішніх справ відкрито провадження за фактом перевищення службових обов’язків Русланом Панчишиним. Раніше Руслан займав посаду міського голови Новодністровська.

Справа стосується договору, який підписав ще у 2007 році голова Рачинський. Панчишин став головою у 2010 році. Йому інкримінують перевищення тільки за те, що він того договору не розірвав, чим завдав місту збитків на суму 70 000 гривень.

Відбулося засідання суду, який прохання взяття під домашній арешт Панчишина відхилив. Його відпустили під заставу в 5 000 гривень.
Панчишин захищає себе сам. Він — професійний юрист. І добре усвідомлює, що проблеми має через свою активну позицію. Зокрема, через те, що добився недавно демонтажу асфальтового заводу з житлового масиву Новодністровська. Він подав клопотання про закриття кримінальної справи. Бо вона не має навіть події злочину, не те що його ознак.

Суд буде розглядати клопотання. Дивно, що засідання суду були закритими для преси. А ще дивніше, що про кримінал, який шиють Панчишину, і про суд не повідомили народного депутата України Максима Бурбака, помічником-консультантом якого є Панчишин. Згідно із законом, зробити це були зобов’язані.
— Кримінальною справою мені рота не закриють і мовчати не змусять, — говорить Руслан Панчишин. – Всі, хто причетний до гонінь, скоро самі будуть відповідати перед законом і людьми.

peredplata