Астрологія від Адама. У Яценюка погано розміщений Марс і Сатурн

Астрологія від Адама. У Яценюка погано розміщений Марс і СатурнАрсеній Яценюк народився 22.05.1974 під знаком Близнят у Рік Тигра.
Сонце і Місяць у його космограмі і три планети знаходяться у знаказх стихії Повітря. Це свідчить про жвавість, комунікабельність, раціональність, інтелектуальність.

Чого слід очікувати від політиків-Близнят? Слід очікувати цікавих нових ідей, навих підходів до спрвав, експерементів. З такими людьми легко обговорювати справи, вони люблять спілкування і своїм розумом здатні проникати у суть речей.
Слід відзначити добре розміщення Юпітера у Рибах. Таке розміщеня краще ніж у Ющенка і Тимошенко. У Януковича також Юпітер у Рибах, але розміщений гірше ( у нього він ретроградний). Таке розміщення у космограмі Яценюка свідчить про розвинену інтуіцію в політиці, віру у свої сили, такі люди здатні на інтуітивному рівні відчувати правильність прийняття рішень. Чутливість до соціальних процесів, також означає таке розміщення Юпітера. І взагалі, від пана Яценюка віє доброта.

Багатьох людей цікавить: можливо щось між Арсенієм і Юлею? Відповідь – можливо, але про умові, що Тимошенко не буде прагнути домінувати у таких стосунках. Стрілець є протилежним знаком до Близнят. Якщо у таких відносинах буде конкуренція, то з`вязок буде слабкий. На рівні стихій, знаки Тимошенко і Яценюка добре поєднуються. Вогню потрібне повітря.

У Яценюка погано розміщений Марс і Сатурн. Марс символізує боротьбу, сексуальність, мужність, а Сатурн – строгість, консерватизм, твердість, серйозність, вміння будувати плани. Ці якості йому потрібно розвивати. Навіть якщо подивитися на різні фото Арсенія, то можна помітити, що він складає враження доброго хлопчика з темпераментом сангвініка. Психологи добре підібрали назву його партії – \”Фронт змін\”. Ця назва додає його політичні силі строгості, твердості, мужності. У політичні діяльності, погано розміщений Марс і Сатурн появлявся у Яценюка у тому, що часто йому було важко довгий час протриматися на посадах, життя кидало Арсенія з однієї посади на іншу (читайте біографію цього політика), бо йому не вистачало боротьби, строгості, вміня будувати плани, твердості, консерватизму, який помітний, наприклад, у Литвина (Тельця). Знак Близнят також свідчить про роздвоєність, про поверхневість. Очікувати такого захоплення історією і культурою, як захоплювався Ющенко, від Арсенія не варто, адже, Близнятам чужі ідеалістичні ідеї Риб.

Напишу, що чекає Арсенія Яценюка, з астрологічної точки зору. Кінець весни і початок літа 2012 року сприятливі для цього політика для підняття рейтингу, для сприянні у політичній діяльності, для видавничої справи, для підвищення соціального статусу. Буде і в 2012 році і негатив. Транзитний Нептун буде у квадратурі з Сонцем у гороскопі. Потрібно бути більш уважному. Це недобре, що Яценюк у свою партію бере людей з сумнівною репутацією. У 2012 році, особливо на весні і восени дуже ймовірні зради, скандали, компромати, хаос у політичні силі і довкола особи Арсенія Яценюка.

peredplata