Кам’янець – земля героїв-2011

Кам’янець – земля героїв-2011Історія зберігає таємниці. Давнина, загадкова, незнайома, містична, притягує шукачів пригод і поціновувачів прекрасного, любителів незвіданого і нестримних першовідкривачів. Лише у Кам’янці-Подільському шалені вітри сучасності зносять пил із древніх написів та списків, і в новому яскравому світлі постає ХVII століття – епоха подвигів, воєн і військової звитяги.

Лише з 30 вересня до 2 жовтня ви зможете самі віднайти ключі, щоб відчинити двері у минуле. Машина часу, що творить дива і занурює у таємничість, яка манить, має назву «Кам’янець – земля героїв-2011». Доба Сарматизму чекає на вас, щоб провести у захопливий світ, в якому панує героїзм, доблесть, честь, правда і справедливість. На ваших очах постане відтворене покоління справжніх воїнів, втілене учасниками із України, Білорусії, Росії, Польщі та Шотландії. А реконструкція старовинного балу ХVII століття із автентичними танцями та бездоганними старовинними мотивами здатна викликати культурну манію навіть у будь-якого найбільш затятого скептика. Свої неабиякі вміння продемонструють і ремісники, втаємничивши вас у містичний ритуал створення звичних нам речей за старовинною технологією.
Усе, що потрібно, аби доторкнутися до живої історії, – це 30.09-02.10 побувати у Кам’янці-Подільському на фестивалі «Кам’янець – земля героїв-2011», що організований за підтримки мережі готелів «7 днів» та Кам’янець-Подільської міської ради.
Історія оживає у древньому Кам’янці!
Дата: 30.09-02.10.
Місце: Кам’янець-Подільський.
Назва: фестиваль «Кам’янець – земля героїв-2011».

Спеціалізовані програми для гостей фестивалю: до уваги всіх поціновувачів історичних часів – спеціально для Вас готель «7 днів» готує програму відвідання фестивалю, що складатиметься з театралізованих екскурсій в табір та Фортецю, майстер-класів з середньовічних танців, занурення в побут та життя героїв тих часів. Кульмінацією програми стане знамените «Шоу в фортеці» 01 жовтня, що знову перенесе жителів сучасного світу у реальність попередніх епох, закрутить легендами, заколише байками, розважить піснями та зачарує незвичайною атмосферою Свята в справжній середньовічній Фортеці, що оживе лише на одну ніч для всіх його учасників.

peredplata