Проповідь Дмитра Корчинського

Проповідь Дмитра КорчинськогоДеякі безвідповідальні молоді люди під час робочого дня, доки не бачить начальство, у соцмережах кумедно закликають один одного до революції, бунту, страйку.

Прикро, що ми досі не написали передмови до майбутньої трагедії, не дали наївним юнакам вірної картини світу.
Я ще пам\’ятаю часи, коли слово \”підарас\” було образливим, а нині це вже треба окремо пояснювати. Ми маємо сказати: хлопче, твоє лібідо має бути направлено на жінок, а не інших хлопчиків. Для багатьох наших братів це буде відкриттям.

Найпростішим речам треба вчитиити сьогодні. Політичні програми, ідейні платформи – зайві.
Треба задавати прості алгоритми. Мова за відновлення найпростіших рефлексів, які нині втрачені.
Більшість людей, якщо на їхню дівчину скажуть «Машка – дура», не будуть бити кривдника молотком по голові. Вони вступлять в дискусію. Якщо її при них гвалтуватимуть, можливо покличуть міліцію. І ці люди кажуть щось за програми і платформи?

Але наше середовище має поступати таким чином. «Не будь підаром. Захищай свою дівчину, свою націю і свого Бога» – ось і вся платформа. Для початку.

Нічого не вдієш. Треба йти на ризик. Самому отримати по печінці, або серйозно залетіти на годік-два. Треба посидіти. „Вор должен сидеть”. Православний повинен прийняти мученицьку смерть в нинішньому світі. Нафіга він інакше православний. Багато хто з мусульман мріє бути шахідом. Якщо у нас немає 10-20 православних, які мріють бути мучениками, це означає, що не існує жодного Православ’я.

Ми з вами перебуваємо в середовищі тотальної симуляції. Симуляції в церквах, націоналістичних партіях, в єпархіях, в діях начальства, в головах тих, хто намагається нас чомусь повчати, журналістів і літераторів, ми самі симулюємо.

З доугого боку, саме завдяки тотальній симуляції, людство нині живе краще, ніж будьколи раніше. Гріх продуктивний. Підари добрі. Москалі скинуть ціни на газ, і їстимуть наші цукерки, якщо ми будемо слухняними. Донт варі, бі хепі!

peredplata