Кличко заявив, що готовий бути президентом

Кличко заявив, що готовий бути президентомЦілком відповідально розглядаю можливість балотуватись на посаду президента України, але остаточне рішення буде прийнято тільки після консультацій з громадськістю. Про це 20 серпня, під час брифінгу оголосив лідер партії УДАР Віталій Кличко.

«Я впевнений, що кандидат від опозиційних сил повинен бути один. Один критерій – це максимальна підтримка людей та можливість перемогти у представника Партії регіонів, у Януковича», – сказав Кличко.

На запитання Гал-інфо, як сприйняли його заяву лідери опозиції Яценюк та Тягнибок, Кличко сказав: «Остаточне рішення буде прийнято тільки після консультацій».

На уточнююче запитання, чи розмовляли вони після сьогоднішньої заяви, Кличко відповів: «Ми розмовляємо постійно. Ми впевнені у тому, що повинні об’єднати наші зусилля, щоб представник Партії регіонів ніколи не переміг, тобто, щоб Янукович не був переобраним на другий термін. Питання в іншому – чи ми будемо рухатись до авторитаризму, чи до демократичної країни. 2015 рік є вирішальним».

Він також додав, що його робоча поїздка країною почнеться вже з наступного місяця.

Джерело

peredplata