Борисов вже більше не член правління НАК “Нафтогаз України”.

Борисов вже більше не член правління НАК “Нафтогаз України”.   28 серпня кабмін своїм розпорядженням звільнив Борисова Юрія Сергійовича від обов’язків члена правління Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України”.

Нагадаємо, Юрія Борисова називають куратором області. Він також очолює \”Укргазвидобування\”.

ДОВІДКА з сайту \”Укргазвидобування\”

Народився 16 січня 1974 року. Отримав повну вищу освіту за спеціальностями «політологія» та «державне управління» у Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича.

Юрій Борисов близько 10 років працює на керівних посадах хімічної та нафтопереробної промисловості. У 2004 році очолив об’єднання розрізнених хімічних та комерційних активів у різних країнах Європи та Середньої Азії у міжнародну групу OSTCHEM. До останнього часу займав посаду Голови Ради директорів керуючої компанії OSTCHEM Holding AG (Відень, Австрія).

Призначений на посаду директора ДК «Укргазвидобування» 19 березня 2010 року.

Сьогодні ПАТ «Укргазвидобування» – основна компанiя з видобування природного газу i газового конденсату в Україні. У 2012 році підприємствами Компанії видобуто 15 млрд м3 газу, що складає 75% видобутку в Україні. У складi Компанії – 2 газовидобувнi управління, пiдприємство з бурiння свердловин, управлiння з переробки газу i газового конденсату.

Світлина www.tavriya.com.ua

peredplata