На Буковині журналісти презентували владі \”Бібліотечку для чиновника\”

На Буковині журналісти презентували владі "Бібліотечку для чиновника"29 серпня чернівецькі журналісти віддали Чернівецькій ОДА та облраді \”Бібліотечку для чиновника\”, яку збирали протягом фотовиставки в Галереї Ратуші \”Люди і журналісти\”, що присвячена боротьбі з сумнівною реорганізацією книгарень.

\”Бібліотечка для чиновника\” – це акція, що покликана привернути увагу до читання книг представниками влади. Адже людина, котра багато читає і читає хороші книги, не може робити поганих вчинків. А якщо проаналізувати рішення, які приймає обласна влада і не тільки, то виникає багато сумнівів щодо освіченості та обізнаності чиновників та посадовців. Тому журналісти вирішили зібрати таку собі бібліотечку для чиновника, і протягом 27-29 серпня чернівчани та гості міста могли залишити ті книги, які, як вони вважають, мали б прочитати чиновники.

За два дні назбиралось з півтора десятки книг. І сьогодні їх передали до ОДА.

Представник адміністрації Сергій Куренной пообіцяв передати бібліотечку керівництву і наголосив на важливості читання книг.

Ми ж сподіваємось, що починання журналістів знайде відгук, і в органах влади та місцевого самоврядування будуть створені книжкові куточки чи спеціально відведені приміщення під бібліотеки. І чиновники таки читатимуть, таки думатимуть, таки знатимуть і робитимуть добро буковинцям, а не колоту в громаді.

peredplata