Герой – рятівник Віктор Іонуц

Герой - рятівник Віктор ІонуцВесною цього року газета \”ЧАС\” спільно з обласною організацією партії \”Фронт Змін\” відзначили нагородами Віктора Іонуца, який ризикуючи життям врятував дитну. Днями героя нагородили еменесники.

21 квітня в с. Верхні Станівці Кіцманського району Чернівецької області двоє місцевих хлопців – восьмирічний Раміль та семирічний Богдан гралися поблизу ставка. Раміль спіткнувся об камінь та впав з стрімкого берега у воду. Оскільки хлопець не вмів плавати, він одразу ж пішов під воду. Семирічний Богдан побіг по допомогу. Неподалік він побачив Віктора Іонуца. Чоловік не вагаючись кинувся на допомогу. У ставку вже не було нікого видно. Віктор стрибнув у воду. На дні на глибині двох метрів чоловік знайшов тіло хлопчика та підняв його на поверхню. Раміля, який був без свідомості, він передав працівникам швидкої медичної допомоги, які провівши реанімаційні заходи, повернули дитину до життя.
За цей вчинок, 16 вересня в Управлінні МНС в Чернівецькій області, Віктора Іонуцу було нагороджено відзнакою управління МНС в Чернівецькій області «Герой-рятівник» та цінним подарунком обласної державної адміністрації.

peredplata