Міська рада тріщить по швах

Міська рада тріщить по швахНа черговій сесії Чернівецької міської ради — одні сенсації. Спочатку депутат-регіонал Ярослав Кушнірик почав вимагати правди про тендери і закупівлю техніки для роботи у місті. Конкретної відповіді не отримав. Регіонали незадоволені.

Згодом другий регіонал Ніконов виступив зі звинуваченнями на адресу стушкованого бютівця Редька, який вже тривалий час займається землею в Чернівцях.

Міська рада тріщить по швах

Ніконов вимагає складання Редьком повноважень голови земельної комісії. Останній виступив з виправданнями, у які ніхто не вірить. Глибина цього конфлікту криється у міжусобній війні партії регіонів з «Рідним містом». До РМ перекинулися тушки від ВО «Батьківщина». Бо їм місця у політиці вже нема. Їх вигнали з ганьбою з Батьківщини, люди їх з презирством називають «тушками». А вони ще хочуть бути депутатами. Для цього знайшли місце під дахом «Рідного міста». Відчувається, що симпатії секретаря міськради Віталія Михайлішина перебувають на боці «Рідного міста» і Редька. Він, зокрема, не прийняв відставку Редька з голови земельної комісії. Регіонали не заспокоюються. Вони обіцяють війну.

До цього додалася спроба вийти з тушкованої «Батьківщини» депутата В’ячеслава Кишлярука.
Чернівецька більшість з «тушок» і регіоналів тріщить по швах. І ради на це нема й не буде.

peredplata