Під час візиту Януковича військові влучили в сільську водойму. Обійшлось без жертв

Під час візиту Януковича військові влучили в сільську водойму. Обійшлось без жертв1 жовтня під час демонстративних тактичних навчань підрозділів Сухопутних військ та Повітряних Сил України на Яворівському полігоні, що пройшли за участі президента Віктора Януковича, одна з протитанкових ракет влучила у водосховище, що в селі Грушів.

Про це ZAXID.NET стало відомо від поінформованого джерела.

Водночас, як повідомили «Нашому репортеру» місцеві мешканці, через це у водосховищі села Грушів загинула риба. Також знесло кілька наметів, які стояли біля водойми.

Як повідомляють рибалки, що були тоді на водосховищі, стовп води від вибуху стояв такий високий, що місцеві мешканці кинулись бігти, не розуміючи, що діється. Зараз на березі водосховища у Грушеві розкидана риба, яка загинула, та вибиті шибки у мисливських та дачних будинках, – цю інформацію «Нашому репортеру» підтвердили місцеві мешканці.

Керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк сказав ZAXID.NET, що немає офіційної інформації з цього приводу.

Нагадаємо, сьогодні Львівщину відвідав президент України Віктор Янукович. Також президент, оглянувши військові навчання на полігоні, висловив думку, що перехід на професійну армію – вимога часу. «Ми це мусимо зробити і ми це зробимо», – сказав він.

На початку демонстративних навчань 1 жовтня на Львівщині президент Віктор Янукович здійснив пуски протитанкових керованих ракет «СТУГНА-П».

Джерело та світлини Захід.нет

peredplata