Павуки у Чернівецькій банці

Павуки у Чернівецькій банці\”На начальнка кто? Кто-кто… Бешлей…\”

Регіонал Михайлішин звільнив регіонала Ніконова. Ха! Банка з павуками, під назвою провладна більшість в міській раді, тріщить. Напевно, багатьом здається, що мені, опозиціонеру, треба тішитись. Та тішився би, якби не одне але….
Спочатку вигнали з роботи одного регіонала, Кушнірика, потім Тимофєєва, потім регіонала Ніконова. При моєму дуже «специфічному» ставленні до вказаних осіб, вони хоч щось тямили у тому, чим займались.
Дива творяться в господарці міста. Начальником ЖРЕПу Михайлішин призначає соцпрацівника. В культуру, директором кінотеатру, – інспектора податкової. Замість професійного директора ринку Максимюка – свого однокласника. Замість комунальника Тимофєєва – піонер-бухгалтера Бешлея. Замість земельника Ніконова, напевно, призначить лікаря-венеролога Гаєвську. Вона ж — досвідчений знавець у справах землевпорядкування та будівництва.
Чернівці перетворюються на «Країну брехунів», де все з ніг на голову.
P.S. Складається враження, що Михайлішину Продан наказав починати війну на два фронти. Напевно, їм з регіоналами не по дорозі. Союзники – тушки, яким пообіцяли Рідне місто. «Успіхів»)))

Олексій Каспрук

peredplata